Jom singgah cerita-cerita menarik

Saturday, August 20, 2011

Contest | Clash of the Bloggers' Fantasy Team'

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Dah lama tak join contest ni. Tapi kali ni contest nya lain sikit dan agak menarik iaitu Contetst Fantasy Football. Saya memang dah lama main Fantasy Football ni. Boleh lah nak cakap power tu setakat Top 10 jer.. hahahaha.. Bro Azrijohan telah menganjurkan contest ni. Jom lah kita join ramai-ramai.

NAMA TEAM : WERHERO FC
TEAM FEVERET : MAN UNITED




Jom Join Bloglist Birumuda91 dan Menangi Hadiah Misteri

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Hari tiba-tiba nak join bloglist la. Nampaknya kali ni nak join bloglist Birumuda91.
Jom ramai-ramai join bloglist Birumuda91. Senang je korang klik je banner tu k.

Tarikh Tutup : 20 Ogos 2011.




Thursday, August 18, 2011

VIDEO | Awan Jatuh Ke Bumi???

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Tadi masa saya tengah menerjah geng blogger ni, saya ternampak video yang menarik minat saya. Tajuk nya "Awan Jatuh Ke Bumi". Bunyi macam menarik kan. Korang kena lah tengok dan give respon betol ke tak?? Terima kasih buat Dezamancottage.com yang telah kongsi video ni. Sempena bulan Ramadhan yang mulia ni boleh kita renung-renung kan keajaiban alam dan kekuasan Allah.

Jom layan video ni.







Related Posts with Thumbnails