Jom singgah cerita-cerita menarik

Saturday, July 16, 2011

Siti Nurhaliza-Falling In Love (APM 2011)

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..

Hai Readers!!
Semalam telahpun berakhir Anugerah Planet Muzik (APM) 2011 yang berlangsung di Max Pavilion, Singapore Expo, Singapura. Dato' Siti Nurhaliza telah membuat persembahan secara live single pertama dalam Album Inggeris baru Dato' Siti iaitu Falling In Love. Jom layan lagu Falling In Love.


sumber youtube

Klik Sini



6 comments:

KimiCnoL said...

wargh.lagu english dari ct ;D

Bui Junaidi said...

bui peminat CT no 1..hehe
afifi..kalau bui bagi sedikit nasihat,boleh tak..?
kalau boleh,widget muzik2 belah kiri tu tolong buang,sebab buat blog lambat..lepas tu kalau boleh komen ni bagi pop out window then takyah letak word verification..senang nk tgglkan komen..*_*
bui just tegor,kalau afifi nk ikut,silakan kalau tak ikut pun bui x ambik hati..hehe

Afifi said...

tq.. cik bui sbb bg teguran tu.. sye ok je.. kte sme2 tlg blogger.. lg2 sye yg br ni.. tq

putribongsu said...

singgah cni....DCT the best!

Afifi said...

yes DCT de BEZZZ

Anonymous said...

firmy pozabankowe
pożyczki tczew
pożyczki pozabankowe
pożyczki pozabankowe
http://pozyczkabezbik24.info.pl
szybkie kredyty
http://pozyczkibezbik24.biz.pl

Related Posts with Thumbnails