Jom singgah cerita-cerita menarik

Friday, April 15, 2011

1000 MY LUCKY NO.!!!!

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Hari ini merupakan hari terakhir untuk kelas sem ini.. Esok dah start cuti... huhu... Woaaa...
Tunggu final paper je sekarang... Wish me Good Luck ok.Huhu..
Hah setelah hampir seminggu tak update blog ni.. Nak buat macam mana kan, nasib badan seorang student yang sentiasa hidup dengan assignment. Sebenarnya bukan nak cerita pasal benda-benda tu.. Kali ni nak wat 1 entri pasal my lucky number iaitu no. 1000.

Sebenarnya setelah sekian lama tak buka blog ni, tengah ber-blogwalking kat member-member blogger tiba-tiba..... Blog Cik Itam Manis ada lah wat satu entri simple je tajuk nya 999 and 1000.. Korang boleh je kalau berkenalan dengan  Cik Itam Manis... Dekat banner bawah ni lah page  Cik Itam Manis..




Hah.. mesti korang nak tau kan pe yang 999 and 1000 tu... Cecite2... huhu...
Sebenarnya  Cik Itam Manis nak bagi hadiah untuk follower beliau yang ke 999 dan 1000 tau... So, saya sangat bertuah menjadi follower beliau ke 1000.. 
Ni lah bukti saya follower Cik Itam Manis yang ke 1000.. Bangga rasanya...



1 comment:

afifiabdulri said...

huhu... ops sori~~

ok done

Related Posts with Thumbnails