Jom singgah cerita-cerita menarik

Monday, April 18, 2011

Inilah Cara Orang Bujang..

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Jom makan.. Hah hari ini lunch Saya makan simple jer. Housemate pun ramai yang balik sebab cuti study week. 

LUNCH

Saya duduk rumah pun malas nak makan jadi ni lah hidangan special waktu lunch tadi..

 Ni Nasi berlauk telur goreng hancur dan berulam carrot.
Sedap tak.. mestilah nak kenyang punya pasal kan
Hah ulam carrot je tau.. Lupa lah sayur tak ada tak pe lah carrot ni memang sentiasa ada.. Feveret kat carrot.. Makan mentah mm.. sedap giler..

 Ni pula sambal tumis. Sedap sangat.
Sambal ni masak semalam, elok jer tak basi pun.. Selera tak.. Sedap ni..

Bila digabungkan ni la rupanya lunch saya tadi.

DINNER
Untuk dinner lak saya juz buat nasi goreng jer...



Ni la rupanya nasi goreng saya buat..

Bahan-bahan:

Nasi putih
1 biji telur
1 batang sosej
bawang merah
dan carrot
+
Sambal tumis

p/s : selamat menjamu selera ea~~ bismillah dulu tau..

6 comments:

asna ashraff said...

lomp, kesian aku tgk lunch n dinner kau. beli je lah kat bawah tu...

afifi said...

haha... jgn camtu... xde wit la... hahaha

Fitri Karim said...

lawa nasi goreng untuk dinner~

afifi said...

haha.. perli nampak~~ nasib badan..

Far8 budak baik said...

hahaha simple je..
tapi sedap ok ar kn..=)

afifi said...

haha... mmg sdp...

Related Posts with Thumbnails