Jom singgah cerita-cerita menarik

Saturday, April 16, 2011

Birthday Giveaway by SAYS.my 3th Anniversary!!

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..


Hai readers.. Mesti korang semua tertanya-tanya apa 
"Birthday Giveaway by SAYS.my 3th Anniversary!!" itu kan.. Mungkin ada yang tahu dan ada yang tidak tahu lagi. Kali ini saya nak share pasal giveaway ini.. Ini betul punya tau. Kalau korang tak percaya boleh lah klik dekat banner di atas atau klik SINI jer..

Banyak hadiah yang bakal di beri oleh Says.my, antaranya ialah:

iPhone 4
11" MacBook Air
Canon SLR EOS 600D
i Pad 2
Pair passes to Justin Bieber’s concert
RM100 Tangs Shopping Voucher
 RM100 Jusco Shopping Voucher

dan korang juga berpeluang mendapat 
RM1,000 Maybank Cash prize

Sebelum korang join "Birthday Giveaway by SAYS.my 3th Anniversary" korang kenalah daftar dulu. Korang boleh daftar dengan klik SINI

Kalau korang masih kurang faham korang boleh SINI


Marilah kita sama-sama sokong SAYS.my.. Nak sokong senang saja.. Korang klik gambar-gambar kat bawah ni. Sokongan korang sangat di hargai.







"Birthday Giveaway by SAYS.my 3th Anniversary" 
bermula pada 5 April 2011 dan berakhir pada 4 Mei 2011.
Setiap hari akan ada pemenang yang akan menerima giveaway ini.
Jangan lepaskan peluang korang ok..
Ini adalah senarai pemenang yang telah menerima hadiah dari SAYS.my, klik SINI

3 comments:

afifi said...

Jom join

Syima Emi said...

hai afifi, jom dtg kat facebook saya, ada share pasal says.my ni...

http://www.facebook.com/syima.emi

afifi said...

yeke.. br tau la tq bg tau...

Related Posts with Thumbnails