Jom singgah cerita-cerita menarik

Saturday, April 30, 2011

1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Hai readers.. Sejuknya malam ni.. Ops silap dah pagi rupanya.. Pagi-pagi buta tengah syok-syok blogwalking nak join la giveaway. huhu.. Kali ni saya join giveaway by Cik Hajar..



Puan Tanah Cik Hajar Hasan dengan setegas-tegas nya telah tetapkan peraturan yang wajib korg follow :

1) Semua blogger boleh join tak kisah lah tua muda lelaki ataupun perempuan yang penting orang Malaysia..




2) Korang mesti 'peminat STRAWBERRY' di blog Cik Hajar Hasan baru lah meriah Giveaway Cik Hajar Hasan ni.. Tengok kat bawah ni (dlm bulatan kuning).. dalam bulatan biru tu lak... tuan punya entri ini... huhu..

Sumber Cik Hajar Hasan


3) Korang kena letak tajuk entri "1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN" seperti dalam bulatan kuning di bawah. Hah ni entri saya.. huhu




4) Then, letakkan juga banner giveaway (di bawah) dalam entri korang dengan backlink ke entri 1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN... Korang boleh buat seperti saya buat di atas sekali..


Sumber Cik Hajar Hasan

5) Kemudian, tag 2 orang rakan blogger korang dan pastikan diorang tau jyang diorang di tag..

Saya nak tag :

6) Last sekali korang kenalah hantar entri penyertaan di ruangan komen entri 1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN .. Klik Post a Comment (dlm bulatan kuning di bawah).. huhu takkan tak tau kan..


Ok semua syarat-syarat dah settle..
Cik Hajar Hasan talah sediakan hadiah yang best tau.. kalau korang nak tau terjah je Cik Hajar Hasan

Tarikh last ialah 6 MEI 2011 pukul 11:59 p.m ....


2 comments:

HAJAR hasan said...

wah ! siap bukti sekali. bagus2. wee~

teehee~ yeaahhooo! lawatan rasmi dari pihak penganjur. thanks for joining.

all the best ya~ ;)

afifi said...

Tq2... heharap leh menang.. huhuhu...

Related Posts with Thumbnails