Jom singgah cerita-cerita menarik

Sunday, May 1, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Sumber Cik Izyan

Hai readers!!!!

Jom join Giveaway dari Cik Izyan.. Nak join sila klik banner di atas. Terjah je blog Cik Izyan ni, jangan segan dan malu, kompem korg tak rugi la.. blog Cik Izyan ni simple but cute tau.. hehehe...

Cik Izyan telah tetapkan beberapa syarat tau kalau nak join giveaway ini :

1) Korang mesti "Pengikut Setia" blog Cik Izyan tau.. Faham tak kalau tak faham 
tengok gambar kat bawah ni.. hah ni la "Pengikut Setia" Cik Izyan.. hehe.. 
Nak jadi "Pengikut Setia" senang je klik follow (dalam bulatan kuning) tu... mudah je..
Sumber Cik Izyan

2) Pastu korang letak header lama Cik Izyan (seperti banner di bawah) dalam entri korang. 
Pastu link kan dengan entri giveaway Cik Izyan
Cik Izyan cakap tak kisah lah nak letak banner kat sidebar.

Sumber Cik Izyan

3) Korang boleh lah buat entri yang simple pasal Giveaway ini..
Pastikan korang letak tajuk entri tu "IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY"..
Macam saya buat ni dalam gambar di bawah (dalam bulatan kuning).. Ok kan..



4) Then, korang mesti kena tag member-member blogger korang tau.

Saya nak tag :

dan


5) IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY ini akan expired pada 
BILA-BILA MASA je tau atas permintaan kawan2 blogger. 
Sekarang masih boleh lagi kalau nak join..

6) Last sekali, lepas korang buat entri, korang kena tinggalkan entri korang kat 
ruang Peluru Berpandu (komen) 
(seperti di bawah)..

Sumber Cik Izyan

HADIAH-HADIAH yang telah disediakan ialah :


Grand Prize : Wang tunai RM100 (Cik Izyan pilih sendiri tau)
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.



Masih sempat lagi nak join tau mari kita ramai-ramai join... 
Nak join klik banner kat atas sekali atau klik S I N I


3 comments:

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.HAHA.THANKS JOIN YE :D

afifi said...

tq... tiup kuat2 tau br menang.....

Ini Kisah Tia said...

wahh ! hadiahnya gempak tuu ..

jom singgah : Ini Kisah Tia

Related Posts with Thumbnails