Jom singgah cerita-cerita menarik

Wednesday, May 4, 2011

Liga Juara-Juara Eropah 2011: Manchester United vs Schalke 04

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Sumber google

Hai readers..  

5 Mei 2011, jam 2.45 pagi ni perlawanan kedua peringkat separuh akhir di antara Manchester United dan Schalke 04. Seperti yang semua tahu keputusan perlawanan pertama berpihak kepada Manchester United iaitu 2-0 mengalahkan Schalke. Perlawanan kedua mungkin berpihak kepada pasukan tuan rumah, Red Devils tetapi bola itu bulat pelbagai kemungkinan akan berlaku. Barisan pemain kendalian Sir Alex Ferguson akan memastikan tiket ke perlawanan akhir Liga Juara-Juara Eropah 2011 akan menjadi milik Red Devils. Barisan pemain Red Devils mungkin akan berubah sedikit daripada pelawanan pertama.

Barcelona telahpun mengesahkan slot perlawanan akhir walaupun seri 1-1 ketika bertemu Real Madrid pada perlawanan kedua, awal pagi tadi. Barcelona menang dengan aggregat 3-1. Pastinya Barcelona tidak sabar menanti lawannya di akhir nanti. Jika Red Devils berjaya mara ke perlawanan akhir nanti, perlawanan tersebut pasti akan mejadi perlawanan yang di tunggu-tunggu..

2 comments:

~C-K-K~ said...

Jom tengok highlish kat sini... best oww match pagi td.. PUA HATI!!

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/05/manchester-utd-schalke-fc-full.html

sy dah follow blog ni... kalau tak keberatan FOLLOW balik ya..^^

afifi said...

bez gile puas aku tgk...

Related Posts with Thumbnails