Jom singgah cerita-cerita menarik

Friday, May 6, 2011

Oh!! BTN...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Hai Readers!!
Hari ni saya agak "gembira" sebab dapat "hadiah" istimewa dari Yayasan Bank Rakyat..
Ni la "hadiah" nya tau

-
-
-
-
-
-


Hah ni lah "hadiah"nya

"Dimaklumkan bahawa saudara/saudari adalah terpilih bagi mengikuti Program Khas untuk Pelajar-Pelajar Tajaan Yayasan Bank Rakyat (YBR). Program tersebut akan dijalankan selama 4 hari 3 malam pada 23 Mei 2011 sehingga 26 Mei 2011.."

Yang dimaklumkan ni Program Biro Tatanegara (BTN). Kitaorng wajib attend..
Memang la nak gi lagi pon member-member ramai yang gi gak tapi masalah nya time tu saya ada praktikal la.. Tadi baru telefon lecturer, die cakap tak boleh kacau masa praktikal. Tapi mungkin boleh kot sebab next sem  start bulan 9, jadi takkan tangguh praktikal seminggu tak boleh kan.. Isnin ni saya nak try telefon lagi.. Harap-harap lah boleh tangguh praktikal ni..

3 comments:

aboyandnick said...

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/top-10-chef-yang-mendapat-bayaran.html
korang aboy dah post entry baru dalam blog kami, dapur bujang...
info yang sangat menarik untuk dikongsi.
harap ini mampu menghiburkan anda.
top 10 chef mendapat bayaran termahal di amerika...
jom tengok2... tapi jgn lupa follow blog aboy yer...
bukan susah sgt...
harap anda akan membantu kami di Dapur Bujang...

Cik Azizah said...

birotatanegara ke?? best giler kalau join!! pergi lah...hehe

afifi said...

mmg nk gi Cik Azizah tp tgh praktikal la..

Related Posts with Thumbnails