Jom singgah cerita-cerita menarik

Monday, June 20, 2011

Cek Pertama Dari Nuffnang

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Alhamdulillah!! Thanks to Nuffnang sebab ni lah cek pertama yang saya dapat walaupun dah lama join Nuffnang. Ok lah walaupun tak lah banyak sangat saya dapat bersyukur lah. Saya dapat cek ni sebenarnya dah hampir sebulan tapi tak de masa nak wat entri sebab sibuk praktikal lah. Cek ni pon dah lama dok kat atas meja tak tau bila lah nak transform jadi duit. 

Entri ni simple je sebenarnya sebelum saya lelapkan mata dan nak mengadap muka bos esok kan. Tak sabar rasanya nak buat kerja esok. hahaha.. "Assalamualaikum bos ada kerja tak yang saya boleh buat...." adakah ini ayat yang bakal saya cakap esok atau "Sori bos bas datang lambat tu yang saya terlambat sikit"... hahaha... 

Ok selamat malam semua semoga dibuai mimpi yang indah jangan bangun lambat esok k. Yang penting baca doa sebelum tidur.. Amin..


5 comments:

saya_arief said...

tahniah2..

ken said...

cool.. keep it up :)

SRenungan said...

waa.tahniah2.. :)
x nk kongsi jmlah nya??hehehe

alyscha said...

eh bestnye dpt cek dr nuff....kasi tips..hihi

Afifi said...

huhu.. thx guys.. ala sikit2 je.. ok la..

Related Posts with Thumbnails