Jom singgah cerita-cerita menarik

Wednesday, June 1, 2011

Masjid Dah Ada Wifi

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..


Hai Readers!!
Tadi saya ada kerja dekat Kuala Selangor. Penat juga lah sebab banyak kerja tadi. 1st pergi kat Masjid Jamek Sultan Ibrahim dan Sekolah Rendah Dato' Manan. Sebenarnya saya and the gang buat lawatan forensik kat kawasan tu. 2-2 bangunan tu mengalami masalah yang sama iaitu tiang retak dan pecah dan tanah mendap. Tak pe lah kes tu nanti kitorang akan buat report. 

Entri ni bukan nak cerita pasal tu tapi saya tertarik dengan gambar kat atas tu. Saya sekali pandang senyum sorang-sorang tau nak tau kenapa... Ntah lah. First time saya tengok kat masjid ada Wifi tau. Mungkin ada yang penah nampak, tapi saya 1st time tau.

1st yang saya fikir, ada ke orang yang nak ber-Wifi kat masjid??
Mungkin ada tapi sikit kot. Saya nak promosi lah, jom ber-Wifi kat masjid sambil Wifi masuk waktu solat lah. Kalo kat masjid mesti terbatas sikit bile korang surfing internet kan. Hah bagus la tu. huhu. Jadi saya seru ber-Wifi lah di masjid.. Dan yang penting Wifi tu percuma..




3 comments:

Ad-Dien said...

bagus masjid ni,tujuan nya nak semai kan sifat anak muda imarahkan masjid...huhuhu

World of Ad-Dien (WADi)

afifi said...

btol2.. lps ni xde alasan lagi nak Wifi kt mcd ke cafe ke.. haha

Ad-Dien said...

yup, pasni sambil wifi leh solat jemaah k, sama-sama dapat pahala, insyaAllah

World of Ad-Dien (WADi)

Related Posts with Thumbnails