Jom singgah cerita-cerita menarik

Friday, June 3, 2011

Let's Pray For Japan

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..


Hai Readers!!
Smart tak gambar kat atas ni?? Gambar biasa je tapi saya tertarik dengan design penutup botol kat atas ni. Saya bagi 10/10 untuk designnya. Bagus kan dorang ni buat amal walaupun hanya dengan penutup botol yang bertulis "Let's Pray For Japan" tapi niat dorng tetap untuk support semula mangsa yang menimpa gempa bumi dan tsunami. 

Amin. Semoga niat murni mereka diberi balasan sepatutnya. 

Eh! Lupa nak bagitau sebenarnya penutup botol ni milik air minuman SEA MASTER tau dan member saya yang beli air ni saya dengan selamber snap la 2 3 gambar.. huhu.. ni la kerja kat pejabat tengah busan-busan kan. 




Ni hah SEA MASTER!!


3 comments:

syrupmasin said...

waa..gile style..cantek la design penutup botol tuh..

Afifi said...

pe lagi bli la.. saya dah wat koleksi dah.. huhu

kadak_ska said...

aku kenal beb design ni..tiap2 ari aku jumpe...haha.. pis BB..

Related Posts with Thumbnails